Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

004: Pohjat lähti uusiksi NYT!


Kaivinkone on nyt tullut vierailemaan Havulan pihapiirissä kuorimassa kaiken ylimääräisen mullan pinnasta pois. Suunnitelmista huolimatta multaa kuorittiin myös sen tarhan paikalta, johon pikaisesti tarhan viimekäynnillä rakensin (lue: se siis piti purkaa). Täytyy toivoa, että ensi keväänä sulaa maat nopeasti, että pääsee tekemään aitoja ajoissa.

Nyt samalla kaivetaan vesiputkille ja sähköjohdoille ojia ja niitä päästäänkin laittelemaan maahan kohta. Pihaan tulee ymmärtääkseni sorapohjaa ennen kevättä, mutta kenttää ei vielä jatketa hetkeen tuosta. Kivet otetaan vielä pois ja valotolpan sähköjohdolle kaivetaan oja. Salaojituksien teko ja pohjan tekeminen kuitenkin jää kesään. Pihattotarhaan ruokintapaikalle ja pihaton oviaukon eteen tehdään myös parempia pohjia, mutta ensin keskitytään maan kuorimisen jälkeen tärkeämpiin asioihin. Kuten siihen itse pihattoon ja taloon, että sen saa asuttavaksi. Onhan se asuttava nytkin, mutta paremmin asuttavaksi, jos niin nyt sanotaan!

Tuleva kenttä

Kenttä

Kentältä tulevaan pihattotarhaan päin.

Pihattotarhan tuleva ruokintapaikka.

Pihattotarhan yhdestä nurkasta kuvattuna.

Pihattotarhaa.



3 kommenttia:

  1. ihana landepaikka, tuon oman hepan täältä lapista sinne jos ei haittaa :3

    VastaaPoista
  2. Nyt eksyinkin tänne uuteenkin blogiin ^^Vautsi mikä projekti teillä on edessä! Hurjasti tsemppiä sinne! Muutatteko kaikki tuonne siis hevoset ja ihmiset? Voisitkos joskus tehä pohjapiirroksen koko tontista siis missä on talo, talli ja muut. Niin saisi vaan paremman kuvan millainen koko pihasta tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin joskus pohjapiirrosta koittaa saada väsätyksi. Minä, kaviollinen konkkaronkka ja kissa tulee muuttamaan tuonne (:

      Poista